Barn & Ungdom
På Nordic Wellness, KInna erbjuder vi just nu kurser i:
Born To Move, MTV och Street.

Born To Move 2-3 år
En härlig stund för förälder och barn tillsammans. Barnet lär sig att lyssna på konstraster i musiken och att ta instruktrioner i grupp. Det in sin tur utvecklar barnets kroppsmedventenhet och rumsuppfattning. 
Läs mer om BTM här >>>

Born To Move 4-5 år
Med specialkomponerad musik och danssagor tar vi fram förmågan att ta in känslan i musiken och på ett lekfullt sätt tar vi även fram dansteknikens grunder. Målet är att utveckla barnets koncentration samt rums och kroppsmedvetenhet.
Läs mer om BTM här >>>

Born To Move 6-7 år
Här är rörelserna perfekt anpassade till åldersgruppen och blandas med lek. Barnet bygger upp sitt självförtroende och sina färdigheter. En mycket härlig dansklass för den här åldern! Vi fortsätter även att jobba på att utvekla barnets rums och korppsmedvetenhet samt att lyssna på kontraster i musiken.
Läs mer om BTM här >>>

Born To Move 8-12 år
Born To Move är ett dans/tränings koncept för barn i åldrarna 8-12 år. Vi blandar coola moves från dans, kampsport och yoga. Allt utförs till härlig musik och inkluderar lekar för att hålla motiovationen uppe samtidigt som eleverna lär sig nya saker.
Instruktören anpassar klassen så att den passar barnens energinivå och dagsform. Musiken, rörelserna och instruktören kommer att "boosta" eleverna med massor av positiv energi som ökar självkänslan.
Läs mer om BTM här >>>

Born To Move 13-16 år
Born To Move är ett dans/tränings koncept för ungdomar i åldrarna 13-16 år som är skapat av just ungdomar. Klassen baseras på dans, hip hop, kampsport, konditionsträning, core och yoga. Klassen är ledd av en insruktör som kan mixa och plocka från en bas av ständigt uppdaterad musik och koreografi för att hålla intresse och motiovation på hög ivå. Instruktören anpassar klassen så att den passar eleverna energinivå och dagsform. Musiken, rörelserna och instruktören kommer att "boosta" ungdomarna med massor av positiv energi som ökar självkänslan.
Läs mer om BTM här >>>

Street
När du fyllt 8 år erbjuder vi även kurser i Street.
Det är en ren dansklass med coola, gungiga rörelser till den senaste musiken.

MTV
Vår MTV klass innehåller influenser från både Dancehall, street och hip hop i en skön mix till den senaste musiken. MTV kan du dansa från det att du fyllt 8 år.

Alla som arbetar med vår dansverksamhet delar vår
grundsyn att varje barn skall känna lust, glädje och
trygghet. Vi vill stärka barn och ungdomars tilltro till
sin egen förmåga och därigenom ge dem en positiv
bekräftelse. 

Vår ambition är att i alla lägen bidra till att våra elever
får en meningsfull och aktiv fritid, en bra dansträning
och en positiv självbild. Vi tycker att vi har Marks
roligaste och coolaste dansskola!

På Nordic Wellness är alla stjärnor!

Här kan du anmäla dig>>>        
Schema HT-20>>>
Foton Dansavslutning